Tjänstebil - Rudvi Bil

Tjänstebil Karlskrona


Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Läs mer här

Vilken tjänstebil ska jag välja?

Kia är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken till företag och utvecklar ständigt sina elektrifierade bilmodeller och finansiella lösningar för företag. Vi på Rudvi Bil hjälper dig i valet av tjänstebilar, oavsett om du är inköpare, företagare eller förare.

Som Certifierad Företagsrådgivare* kommer vi gärna ut till er och berättar mer om Kia. Med personlig rådgivning gör vi en behovsanalys och guidar dig och ditt företag till det bästa valet utifrån hur ni använder era bilar. Kanske vill ni rent av skapa en provkörningsaktivitet med er personal eller era beslutsfattare?

Kontakta oss gärna nedan så hjälper vi dig.

Varför välja en Kia som tjänstebil?

Enkelhet Hållbarhet Trygghet & Kvalitet

Välutrustade bilar från start

Fasta utrustningsnivåer

Enkelt att välja

Lägst genomsnittligt CO2 bland Sveriges 10 största bilmärken.

Mål på 100% laddbar försäljning.

7-års nybilsgaranti.

Bevisat hög kvalitet.

Låga förutsägbara ägandekostnader.

Rådgivning & Service Elektrifierat modellutbud Design & Teknik

Utbildade Företagsrådgivare som ger råd inom elektrifiering av vagnparker.

Rikstäckande servicenätverk.

Brett utbud av elbilar & laddhybrider i olika segment.

Flera laddbara bilmodeller, många med fyrhjulsdrift.

Banbrytande prisbelönt design.

Ledande teknik inom ultrasnabb laddning & energiprestanda.

Kia Business Lease

Kia Business Lease är en helhetslösning där finansiering, försäkring, service och vinterdäck ingår. Allt samlat på en månadsfaktura. Du behöver inte bekymra dig över restvärdet, det är garanterat, och första förhöjd hyra är valfritt.

Läs mer om Business Lease

Tjänstebilskalkylator

Kia Finansiell Leasing

Med finansiell leasing får du en flexibel lösning med många valmöjligheter. Kunden äger bilen och ansvarar för dess restvärde. Leasingavgiften bestäms av bilens nettopris, kapitalkostnaden och fordonets restvärde som sätts baserat på körprofil. Om övriga bilkostnader uppstår hanteras de direkt av kunden.

Tjänstebilskalkylator

Kontakta säljare

Försäljning Företag

Michael Fransson

michael.fransson@rudvi.se  

0455 - 350072  

Försäljning

Oavsett om du redan vet vad du söker, eller om du söker svar i bilköpsdjungeln, är du alltid garanterad vårt fullständiga fokus på att ge dig rätt bil för dina behov. Vi tar dig dit, vart du än är på väg.

Service

Som auktoriserad återförsäljare av Kia har vi alltid originaldelar, ett servicetänk utöver det vanliga och en anledning till att ha några av Sveriges lojalaste bilkunder. Boka snabbt och enkelt, få en tid som passar dig och ett resultat som överträffar.

Boka service  

Boka provkörning
Stäng

Boka provkörning

Boka provkörning
Kontakta säljare